Oglas

Recept: Kokos kolač gotov za 5 minuta: Mjere na čaše

author
Coolinarika
18. svi. 2023. 07:45
kolač
MShev/Shutterstock | MShev/Shutterstock

Za ovaj kolač ne uključujete mikser, a trebat će vam par minuta da napravite ovu poslasticu.

Oglas

Sastojci


Mjera je časa od 2 dcl.


  • 1 čaša jogurta

  • 1 čaša mlijeka

  • 1 čaša ulja

  • 1 čaša kokosa

  • 1 vanilin sećer

  • 2 čaše šećera

  • 2 čaše brašna

  • 1 žličica praška za pecivo


Glazura:



  • 100 gr čokolade

  • 3 žlice ulja


Priprema:









Nabrojanim redom umiješajte sve sastojke. Ulijte u manji, namašćen i pobrašnjen lim (20×17) i pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva, nekih 30-tak minuta.

Provjerite čačkalicom je li pečen. Na pari, ili tihoj vatri, otopite čokoladu s uljem i prelijte preko kolača. Čim se glazura stegne možete ga rezati.

Dobar tek.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.












Nabrojanim redom umiješajte sve sastojke. Ulijte u manji, namašćen i pobrašnjen lim (20×17) i pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva, nekih 30-tak minuta.

Provjerite čačkalicom je li pečen. Na pari, ili tihoj vatri, otopite čokoladu s uljem i prelijte preko kolača. Čim se glazura stegne možete ga rezati.

Dobar tek.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.










Nabrojanim redom umiješajte sve sastojke. Ulijte u manji, namašćen i pobrašnjen lim (20×17) i pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva, nekih 30-tak minuta.

Provjerite čačkalicom je li pečen. Na pari, ili tihoj vatri, otopite čokoladu s uljem i prelijte preko kolača. Čim se glazura stegne možete ga rezati.

Dobar tek.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.








Nabrojanim redom umiješajte sve sastojke. Ulijte u manji, namašćen i pobrašnjen lim (20×17) i pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva, nekih 30-tak minuta.

Provjerite čačkalicom je li pečen. Na pari, ili tihoj vatri, otopite čokoladu s uljem i prelijte preko kolača. Čim se glazura stegne možete ga rezati.

Dobar tek.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.






Nabrojanim redom umiješajte sve sastojke. Ulijte u manji, namašćen i pobrašnjen lim (20×17) i pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva, nekih 30-tak minuta.

Provjerite čačkalicom je li pečen. Na pari, ili tihoj vatri, otopite čokoladu s uljem i prelijte preko kolača. Čim se glazura stegne možete ga rezati.

Dobar tek.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.




Nabrojanim redom umiješajte sve sastojke. Ulijte u manji, namašćen i pobrašnjen lim (20×17) i pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva, nekih 30-tak minuta.

Provjerite čačkalicom je li pečen. Na pari, ili tihoj vatri, otopite čokoladu s uljem i prelijte preko kolača. Čim se glazura stegne možete ga rezati.

Dobar tek.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama